Lidl deschide joi, 11 februarie, un nou magazin în București, situat la intersecția Bulevardul Lacul Tei cu strada Luigi Galvani.

Noul magazin de pe Bulevardul Lacul Tei Nr. 69 A are soluții și tehnologii moderne precum sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, dar și sistem de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.000 mp şi peste 25 de angajați.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailer, în apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai a anului 2019, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.