Kaufland România a deschis marți, 13 decembrie, primul hipermarket din municipiul Codlea, județul Brașov, acesta fiind cel de-al 112-lea magazin al rețelei din țară.

Noul magazin Kaufland este situat în str. Vulcanului nr. 2, Codlea. Unitatea are o suprafață de vânzare de 2.400 metri pătrați. Parcarea magazinului cuprinde 173 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 90 de locuri noi de muncă în Codlea.

În interiorul galeriei comerciale este prevăzut cu un spațiu Tabaco Expres. De asemenea, la intrarea în magazin este amenajat un punct Grill, pentru clienții care vor să ia rapid o masă gustoasă.

hipermarketul are o instalație de încălzire ecologică – un sistem care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice, permițând astfel economisirea resurselor naturale.

Prin această extindere, Kaufland își reconfirmă poziția de cel mai mare retailer din România și în 2016. Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 26.000 de articole diverse.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări.