Coffee 2 Go România, deținătoare a 15 coffee spot-uri cu vânzare asistată, încheie anul cu deschiderea a două cafenele  cu un nou concept, Coffee 2 Go – Inside.

Noile spații se află, începând din luna noiembrie,  pe str. Batiştei nr. 23 și Bd. Pache Protopopescu Nr. 101. Primele două cafenele Coffee 2 Go-Inside sunt în administrare proprie, urmând că anul viitor să înceapă procesul de francizare, prin deschiderea de noi unităţi, în regim de franciză.  Fondatorul Coffee 2 Go România este Vlad Timaru.

Cele două Coffee 2 Go-Inside au o suprafață de 20 mp, iar investiţia pentru amenajarea fiecărei cafenele s-a ridicat la 10.000 euro. Lucrările de amenajare au durat aproximativ o lună/ cafenea și au inclus renovarea, decorarea, mobilarea și utilarea completă.  Mobilierul a fost realizat manual, din lemn natur și fier forjat.

Coffee 2 Go-Inside are, pe lângă cele 22 de produse oferite de toate coffee spot-urile Coffee 2 Go, băuturi reci și calde, pe bază de cafea (filtru, espresso sau cafea solubilă), ceai sau fructe, și produse de patiserie artizanală, tarte, prăjituri și sandwich-uri. În plus, cele două locații dispun de acces gratuit la Internet  (Wi-Fi), iar clienții își pot personaliza cafeaua în funcție de preferințele proprii.

10 francize până la finalul lui 2017 

Compania estimează că va deschide până la sfârșitul anului viitor alte 10 unităţi Coffee 2 Go – Inside în regim de franciză,  în diferite orașe ale României.  Investiția inițială pentru deschiderea unei francize Coffee 2 Go – Inside este de aproximativ 10.000 de euro, din care 5.500 euro pentru dotări și echipamente, iar 4.500 euro pentru cheltuieli cu amenajarea locaţiei, chiria inițială, racordarea la utilități, autorizările, etc.

Investiția din partea francizaților poate fi mai mică de 10.000 de euro, în funcție de costurile materialelor de amenajare practicate în orașele în care se vor deschide cafenele în regim de franciză.

Despre Coffee 2 Go

Grupul Coffee 2 Go a fost înființat în anul 2013 și deține în prezent un număr de 15 coffee spot-uri în regim propriu sau franciză, cu design în formă de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop.

În 2016, Grupul a inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, într-o unitate de aproximativ 400 mp.