Starbucks se extinde pentru prima data intr-un parc de birouri

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, va deschide in septembrie prima unitate intr-un parc de birouri din Romania in Novo Park din nordul Bucurestiului, dezvoltat de compania Genesis Development.

StarbucksCafeneaua Starbucks de 200 metri patrati va fi amplasata la parterul cladirii D din cadrul complexului Novo Park,  avand acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din  Bucuresti.

„Lantul de cafenele Starbucks este intr-o continua extindere in Romania, iar deschiderea unei  unitati intr-unul din cele mai mari parcuri de birouri este o decizie strategica. Am ales Novo  Park datorita faptului ca se afla intr-o zona de business foarte bine dezvoltata. In plus, se bucura de un acces excelent din doua artere principale: Bulevardul Dimitrie Pompeiu si strada Fabrica de Glucoza”, a afirmat Petko Zahariev, actionar al companiei care detine franciza Starbucks in Romania.

“Atragerea Starbucks in complexul de birouri Novo Park este o reusita importanta pentru cei  peste 8.000 de angajati care lucreaza in cladirile noastre, precum si pentru ceilalti angajati  din zona Pipera”, a declarat Liviu Tudor, presedintele Genesis Development.

 1 comment on this postSubmit yours
  1. Patronul ReporterVirtual-Liviu Tudor, fondatorul Partidului Popular- absorbit de Basescu, groparul Bancilor Unirea si Bancorex, groparul Prefabricate si “prietenul ” Printului Charles in Romania.

    Liviu Tudor Teparul Bancorex si Banca Unirea a fost implicat in politica prin partidul sau denumit Partidul Popular pe care l-a fuzionat cu Partidul Democrat al lui Traian Basescu primind la schimb 63 de spatii comerciale,toate controlate de sora sa Hartan Cristina-fosta Tudor- spatii pe care le a luat pe nimic si le a inchiriat unor multinationale sau pur si simplu le-a vandut…

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved