Croissantele Gourmet, din nou în meniul brutăriilor Paul

Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia Croissant Gourmet, oferind clienților șase rețete, atât dulci, cât și sărate. Iar dacă iei două, îl primești pe al treilea gratuit!

Preparate după reţete franţuzeşti autentice, croissantele de la Paul sunt delicioase și se potrivesc oricărui moment al zilei. Gama Croissant sucrée (zahăr – n. trad.) prezintă trei variante apetisante, evident dulci, cu umplutură de: cremă de ciocolată şi fistic, cremă de vanilie și caise, cremă de vanilie şi zmeură. Iar gama sărată – Croissants salées, include trei combinații inedite: ton și castraveti murați, șuncă de curcan și avocado și brânză de capră şi roşii deshidratate.

„Colecţia Croissant Gourmet, care aduce în meniul din brutării rețete delicioase atât pentru cei care preferă gustul sărat, cât și pentru cei care aleg dulcele pentru o masă delicioasă sau o pauză de răsfăț, a beneficiat de un real succes în anii anteriori, motiv pentru care am decis să o relansăm, în ediție limitată. Pornind de la același concept, am păstrat o serie din rețetele ce s-au regăsit în meniurile noastre în anii anteriori, aducând însă și patru sortimente noi, deoarece știm cât de importantă este diversitatea în alegerile clienților noștri”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Gama de croissante dulci și sărate este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 16 martie 2017. Mai multe informaţii despre campanie, brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved