Tuborg Christmas Brew dă tonul sărbătorilor de iarnă

De fiecare dată când apare în rafturile magazinelor, este clar că se apropie sărbătorile de iarnă. Nici acest an nu face excepție. Tuborg Christmas Brew intră pe piață din data de 3 noiembrie și va fi de găsit la raft timp de 10 săptămâni.

În premieră, în acest an, Tuborg Christmas Brew se va găsi și la sticle de 0,33l (care se alătură celor deja cunoscute, de 0,5 și 0,75l), cât și la doze de 0,5 l, prevăzute de acum cu folii speciale de aluminiu, pentru protecție împotriva factorilor externi. În plus, consumatorii români vor putea alege și pachetul special de sărbătoare Tuborg Christmas Brew format din trei doze plus una cadou, pentru a împărți bucuria sărbătorilor cu prietenii și familia.

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew este lansată anual, simultan, în mai multe piețe din Europa, în prima zi de vineri a lunii noiembrie, continuând astfel tradiția de peste 36 ani, începută în Danemarca în 1981. Fabricată după rețeta maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce și un conținut de alcool de 5,6%. La noi, în România, Tuborg Christmas Brew este prezentă pe piață din anul 2000.

„Ediția limitată Tuborg Christmas Brew este o emblemă a aromei sărbătorilor de iarnă în România, devenind, pe parcursul ultimelor două decenii, un vestitor tradițional al Crăciunului și al timpului savurat alături de familie si prieteni. Momentul plecării camioanelor Tuborg Christmas Brew din fabrica noastră a devenit un moment de referință, fiecare primă zi de vineri a lunii noiembrie marcând anual debutul sezonului celei mai recunoscute beri speciale de Crăciun din România. Suntem bucuroși să păstrăm tradiția Tuborg Christmas Brew și să oferim, și în 2017, un plus de farmec sărbătorilor românilor,” a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

Tuborg Christmas Brew va avea o vizibilitate specială la raft și în cadrul rețelelor de magazine partenere pe durata celor 10 săptămâni cât va fi disponibil pe piață.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2018 All Rights Reserved