CocoRico, brandul 100% românesc al Grupului Aaylex, a participat zilele trecute la ediția din acest an a târgului „Anuga” din Köln, unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente din domeniul industriei alimentare. Cel mai mare exportator de carne de pasăre autohton a fost un bun „ambasador” al României la evenimentul care a reunit peste 7.200 de companii din 108 țări.

Compania, care exportă aproape o treime din ceea ce produce, a avut ocazia să-și prezinte marfa unui public țintă specializat și să mai încheie niște contracte. „În calitate de cel mai mare exportator de carne de pasăre din România, suntem onoraţi să fim ambasadorii brandului CocoRico și ai cărnii de pasăre de calitate, produse în România”, a declarat Bogdan Grama, Directorul General al Grupului Aaylex, în urma participării la târg. „Carnea de pui CocoRico se bucură de o recunoaștere și apreciere a calității remarcabile din partea tuturor partenerilor. Participarea la târg ne oferă, la fiecare ediție, posibilitatea de a consolida relațiile comerciale la nivel european și de a perfecta noi contracte, în diferite țări. Totodată, avem ocazia de a primi feedback direct din partea mai multor clienți, specialiști în domeniul cărnii, care ne declară că, în opinia lor, produsele CocoRico sunt superioare calitativ produselor provenite din multe alte surse. Suntem siguri că, oferind constant consumatorilor noștri produse sigure, sănătoase, ei vor reveni să aleagă aceleași produse care le-au plăcut și în care au încredere”, a mai spus oficialul companiei.

Ediția din acest an a târgului „Anuga” s-a desfășurat sub genericul „Gustă viitorul”. Au participat companii producătare de carne și preparate din carne, produse de morărit, panificaţie şi patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/fructe și altele. Brandul CocoRico a fost prezent în cadrul standului României, desfășurat pe o suprafaţă de 1.000 mp.