VeluxIn perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2014  brandul de ferestre de mansarda Velux Romania ofera cadou montajul pentru fiecare fereastra de mansarda din gama Standard Plus si Premium cumparata impreuna cu rama de etansare.

“Alegerea ferestrelor de mansarda este o alegere pentru o viata si, pentru a face alegerea si mai usoara, oferim cadou montajul tuturor clientilor care cumpara ferestrele de mansarda Velux din gama Standard Plus si Premium in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie”, a declarat Noemi Ritea, Manager General la Velux Romania.

Pentru a beneficia de montajul cadou, cumparatorii trebuie sa achizitioneze ferestre din gamele mentionate. Apoi, pentru a contacta un montator partener care va efectua montajul, vor accesa site-ul velux.ro, sectiunea localizeaza partenerii. In schimbul copiei dupa factura, clientii primesc cadou montajul. Oferta acopera un montaj standard in valoare de 150 de lei fara TVA pentru fiecare fereastra, cu conditia ca acesta sa fie realizat de catre un montator partener Velux.