Lantul de restaurante Divan a inaugurat in Piata Romana un kebab butic – un spatiu care pastreaza standardele de calitate ale restaurantelor Divan, insa in format de fast food. Spatiul este deschis non-stop.
Kebap-urile sunt gandite pentru toate gusturile, de la ingrediente traditionale pentru bucataria turceasca cum ar fi puiul, vita, branzeturile kars Gravyeri si Beyaz Peyniri sau vinetele coapte, la ingrediente moderne ca avocado, rucola sau miere picanta, care pot fi servite la fata locului sau luate la pachet.
“Ne-am dorit foarte mult sa oferim publicului din Bucuresti un butic de kebapuri, care sa ne permita sa nu facem niciun compromis la calitate; de aceea am si ales sa avem retete standard si nu solutia cu de toate, si o servire mult simplificata, in stil american, unde clientul da comanda si preia produsele de la aceeasi persoana de la casa, fara a lua contact direct nici cu bucataria, nici cu bucatarul. Pentru noi, igiena este extrem de importanta. Am adus si un stil unic pe piata de impachetare a produselor, in cutii de carton care se deschid usor de la mijloc”, a declarat Andrei Iusut, CEO Divan Group.
Proprietarii Divan au investit 200.000 de euro in noua locatie express.