Restauratul McDonald’s Galați, modernizat cu trei milioane de lei

Lanțul de restaurante McDonald’s, operat în România în sistem de franciză de către compania Premier Capital, continuă procesul de remodelare a restaurantelor, finalizând în această săptămână  reamenajarea restaurantului din Galați.

Investiția de peste trei milioane de lei realizată de operatorul francizei, Ionuț Restaurante, presupune integrarea, în cadrul restaurantului, și a unui coffee corner McCafé, a 26-a cafenea din țară.

Experiența McDonald’s presupune digitalizarea interacțiunii în restaurant și simplificarea modului în care clienții interacționează în restaurantele McDonald’s.

“Ionuț Restaurante este operatorul francizei McDonald’s de opt ani și în tot acest timp colaborarea noastră a evoluat, fiind unul din restaurantele cu performanţe remarcabile la nivelul întregii ţări. Acest proiect de remodelare, primul din acest an, este dovada că sistemul nostru funcționează și că performanțele obținute împreună sunt dedicate clienților noștri”, a declarat Daniel Boaje, directorul general al Premier Restaurants România și acționar minoritar al companiei.

Singurul McDonald’s deținut de un român

Restaurantul din Galați a fost deschis în anul 1999 și este operat în sistem de franciză de Ionuț Restaurante, deținută  de omul de afaceri Ionuţ Gugoaşă.. Are o capacitate de 160 de locuri și primește zilnic peste 2.500 de clienți.

Antreprenorul  gălățean este singurul care a refuzat să vândă businessul atunci când americanii de la McDonald’s au început o campanie de răscumpărare a celor şapte restaurante deţinute în franciză de cinci antreprenori români înainte de a vinde întregul business către un alt partener.

Cu afaceri anuale de 10 milioane de lei, restaurnatul din Galați este unul dintre cele mai bune din România ale rețelei fast-food.

Astfel,  grupul  maltez Premier Capital a plătit, anul trecut,  65,33 milioane de dolari pentru cele 66 de unităţi McDonald’s din România, iar a 67-a, deţinută de Ionuţ Restaurante, a rămas sub-francizată companiei malteze.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved