Lantul de restaurante Subway a introdus in meniu un nou sandvis – Fajita de Pui cu avocado, bogat in nutrienti si legume proaspete. 

Fajita cu avocado SubwaySandvisul Fajita de Pui poate fi comandat in doua variante – de 15 si 30 de cm.

“Desi clientii nostri sunt mereu in miscare si au putin timp pentru a servi masa la restaurant, sunt tot mai constienti de importanta ingredientelor proaspete si nutritive. Consumatorii isi doresc o gustare sanatoasa si preparata rapid. Din acest motiv avem o gama variata de legume si oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si personaliza sandvisul astfel incat sa fie pe gustul lor. Pornind de la diverse sortimente de paine si carne pana la sandvisuri vegetariene, ne dorim sa oferim fiecarui client gustarea perfecta, servita rapid. In plus, continuam sa reinventam produsele din meniuri pentru toti cei care doresc sa incerce arome noi pastrandu-si in acelasi timp silueta”, a declarat Fabiola Gallegos Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE.

Un studiu realizat de SUBWAY® dezvaluie ca legumele sunt din ce in ce mai importante in dieta romanilor si avocado urca in topul preferintelor acestora. In plus, majoritatea clientilor considera ca legumele proaspete ofera un plus de savoare gustarilor si de aceea sunt deseori dorite pentru a imbogati aroma sandvisurilor. Majoritatea consumatorilor, 4 din 5, prefera sandvisurile cu branza sau piept de pui la gratar pe care le asezoneaza cu legume proaspete.