Lantul de restaurante SUBWAY® Romania ofera din luna septembrie posibilitatea de a comanda produsele  si de a le primi la domiciliu sau la birou. In prima etapa, aplicatia va fi disponibila in patru locatii din zona de Nord a Bucurestiului, Cluj-Napoca si Timisoara, urmand ca in acest an sa fie disponibila in alte trei restaurante SUBWAY® din tara.

Lantul a lansat in acest sens o aplicatie mobila intuitiva disponibila gratuit pentru iOS si Android, care ofera posibilitatea de a crea nenumarate combinatii de ingrediente printr-o simpla atingere a ecranului si de a le avea livrate in cel mai scurt timp.

Subway to go

Utilizatorii trebuie sa aleaga una dintre cele doua optiuni – livrare sau ridicarea comenzii, apoi sa aleaga orasul in care locuiesc si, in cele din urma, sa introduca adresa lor. Aplicatia va indica cel mai apropiat restaurant  si daca exista posibilitatea de livrare la adresa respectiva. Aplicatia functioneaza pe o distanta de 3 km, pentru a mentine timpul de livrare sub 30-40 de minute. Apoi, utilizatorii trebuie sa selecteze tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doresc si, de asemnea, marimea si tipul de paine pe care o prefera. Apoi, utilizatorii aleg combinatiile de legumele si sosuri preferate. Ei au posibilitatea de a adauga ingrediente extra sau de a comanda meniul complet: un SUB cu bautura si o prajitura sau chips-uri.

Aplicatia a fost creata de asemenea pentru a tine cont de nevoile persoanelor care lucreaza in cadrul corporatiilor, care obisnuiesc sa comande zilnic si care au nevoie de o masa proaspata si gustoasa, dar care nu au mult timp liber. Astfel, aplicatia  are o facilitate numita “Comanda de Grup”, care permite utilizatorilor sa trimita o notificare colegilor, anuntandu-i ca vor plasa comanda si invitandu-i sa aleaga ceva din meniu printr-un link. Dupa ce toti au ales combinatia preferata de SUB, comenzile sunt centralizate si trimise catre restaurant, cu toate detaliile selectate. La sfarsitul procesului, aplicatia calculeaza nota de plata pentru fiecare persoana din grup.

“De obicei, oamenii sar peste masa de pranz, deoarece nu au timp sa iasa din birou si sa ia ceva de mancare. Prin aplicatia aceasta oferim acestor oameni o masa cu ingrediente proaspete, complet personalizata, livrata in cel mai scurt timp, la doar un click distanta,” a declarat Rumen Radev, Development Agent SUBWAY® pentru regiunea Bucuresti- Ilfov.