Gradinarit LidlIn perioada februarie – martie,  in magazinele Lidl clientii vor gasi o gama de accesorii si ustensile pentru amenajarea gradinii si a plantelor din interiorul locuintei.

Printre produse se numara perna de gradina, pentru genunchi (9.99 lei), tunelul pentru rasaduri (34.99 lei), accesoriile pentru sustinerea plantelor (5.99 lei/set), foarfeca telescopica pentru gradinarit (39.99 lei), arcada din metal pentru flori (24.99 lei), ustensilele pentru gradina (11.99 lei/ buc), jardinierele (19.99 lei/buc 60 cm sau 21.99/ buc 80 cm), ghivecele pentru plante cu rezervor pentru stocarea apei (19.99 lei).

De asemenea se va gasi si o gama larga de plante si flori, seminte, bulbi, lastari, accesorii si ustensile destinate gradinaritului.

Pentru o gradina amenajata „ca la carte”, Lidl a lansat si catalogul  „Verde de exterior”. Alaturi de recomandarile pentru plantarea si ingrijirea diverselor specii de plante, vei afla o multime de idei creative pentru amenajarea si decorarea spatiului exterior, pentru a-ti transforma gradina intr-un spatiu armonios si plin de culori.