Producatorul roman de cosmetice Farmec a deschis primul magazin din Franta, la Menton, una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta de Azur, situata la 40 de km est de Nisa.

gama-farmec-naturalVizitatorii noului magazin pot gasi pe rafturi cele mai noi game produse la fabrica de la Cluj Napoca, precum si marci traditionale. Astfel, de la noul magazin Farmec din Menton pot fi comercializate produsele din recent lansata gama Gerovital Happiness, adresata publicului tanar, noile deodorante cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, precum si produsele din gama de dermatocosmetice, Gerovital H3 Derma+. Alaturi de acestea, vizitatorii se mai pot bucura si de gamele Gerovital H3 Classic si Aslavital, precum si de alte produse pentru ingrijire personala din portofoliul Farmec.

Magazinul de brand din Menton este primul centru Farmec inaugurat in afara tarii anul acesta, dupa ce, in 2014, Farmec a deschis doua magazine de brand in Grecia, la Salonic si Katerini. Primul magazin Farmec din afara tarii a fost inaugurat in 2003 in Sharjah, Emiratele Unite Arabe. Din 2013 compania are un magazin de brand si in Budapesta, intr-o cladire monument istoric din zona Corvin.

In Romania, Farmec detine sase magazine proprii in Cluj Napoca, Arad, Timisoara si Targu Mures.