Pentru Fashion House Outlet Centre București, prima jumătate a anului 2017 a adus o creștere de 12% la venituri dar și la cheltuiala medie realizată de către un client comparativ cu perioada similară din 2016.

De asemenea, alți indicatori importanți, precum rata de conversie (ponderea vizitelor concretizate în cumpărături) și valoarea medie a unei tranzacții (ATV), și-au continuat tendința de creștere, cu majorări de 5%, respectiv 6%.

Deschis în 2008, Fashion House Outlet Centre București are o suprafață închiriabilă totală de 16.000 de metri pătrați şi oferă reduceri la articolele de firmă cuprinse între 30% si 70%, indiferent de perioada din an.

Outletul găzduiește un impresionant portofoliu de mărci naționale și internaționale, cum ar fi: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans și multe altele.

Fashion House completează oferta West Park Retail – unul din cele mai populare parcuri de retail din București, cunoscut pentru varietatea mare de articole pentru casă pe care o oferă.

Fashion House Outlet Centre București

Deschis în 2008, Fashion House Outlet Centre București este localizat lângă centura Bucureștiului, cu acces direct de pe autostrada A1, captând 2,77 milioane de locuitori pe o raza de 90 de minute de mers cu mașina. Cu o suprafață închiriabilă totală de 16.000 mp, este casa a aproximativ 70 de magazine, un foodcourt și o parcare pentru 2.150 de mașini. Fashion House Outlet Centre București este dezvoltat de Fashion House Group.

Fashion House Group

Fashion House Group (FHGR) este una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE și Rusia.

FHGR a dezvoltat  și gestionează cu succes cinci outlet-uri sub brand-ul Fashion House Outlet Centre în Polonia, România și Rusia – având o suprafață închiriabilă totală de circa 100.000 m.p. Compania dezvoltă în prezent un nou outlet în St. Petersburg, Rusia.

Fashion House Group este specializată în dezvoltarea și administrarea centrelor de tip outlet. Compania beneficiază de o echipă dedicată, cu experiență în design-ul, dezvoltarea, închirierea, administarea și gestionarea operațiunilor financiare pentru centrele de tip outlet.

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară înființată în 1991, care, de peste 20 ani, activează pe cele mai mari piețe din regiunea Europei Centrale și de Est – Polonia, România și Rusia.