Avon a celebrat vineri prezenţa de 20 de ani pe piaţa locală. Cu această ocazie, reprezentanţii companiei au vorbit şi despre produsele vedetă din noul sezon.

Merită amintit tot aici că Avon Cosmetics România, filiala din România a grupului american producător de cosmetice, parfumuri și bijuterii, şi-a majorat anul trecut afacerile locale dar şi profitul, chiar dacă numărul mediu de salariaţi s-a redus de la 351 la 330, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe.

Mai precis, cifra de afaceri netă a crescut de la 498 milioane de lei în anul 2015 la 551 milioane de lei anul trecut iar profitul net a urcat de la 55 milioane lei la 61,7 milioane de lei.

Produse noi

Cu prilejul evenimentului aniversar, Stela Toderașcu – Senior Manager Commercial Marketing Avon România și Moldova – le-a povestit invitaților despre produsele vedetă din noul sezon. „Un nou parfum, un nou ambasador internațional, o explozie de culoare și texturi în colecția mark., un produs revoluționar de îngrijire a pielii și o colecție capsulă împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți tineri designeri din România sunt vedetele noului sezon”, a declarat Stela Toderașcu (foto mai jos).

Gama Fragrance se îmbogățește cu un nou parfum, care o are drept imagine pe cunoscuta actriță Eva Mendes și care aduce în premieră conceptul de layering în universul parfumurilor. Creat de parfumieri celebri, Eve Duet are un ambalaj unic, care înglobează două arome și care permite personalizarea parfumului în funcție de momentul zilei sau de starea de spirit.

Și portofoliul mark. va avea o nouă vedetă în acest sezon. Rujul Liquid Lip în 20 de nuanțe, cu primer încorporat. Noul produs o are drept ambasadoare pe INNA și este disponibil în două tipuri de texturi – mată și lucioasă. Produsul poate fi testat și în aplicația Avon Make-up Mirror, unde utilizatorii pot încerca produsele de make-up Avon, în toate culorile și texturile disponibile.

În plus, noua aplicație pune la dispoziție machiaje realizate de Make-up Artistul Avon – Roxana Minea, opțiuni de setare a intensității produselor alese pentru a obține efecte variate, dar și trucuri interactive sau posibilitatea de a vedea în timp real rezultatele before & after. Produsele preferate pot fi selectate direct din aplicație și comandate apoi de pe www.avon.ro. Aplicația Make-up Mirror poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Play.

În skin care, Avon prezintă un produs ieșit de curând din laboratoarele institutului de cercetare Avon din New York: Anew Infinite Effects. Principiul de funcționare este simplu. Atunci când folosești luni de zile același produs anti-aging, pielea se obișnuiește cu formula, iar rezultatele încetează să mai apară.

Anew Infinite Effects are o rețetă clară: o săptămână folosești crema numărul 1, o săptămână pe cea de-a doua, conform specificațiilor de pe ambalaj.

Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru îngrijirea părului o are drept ambasadoare pe Antonia.

Elementul surpriză care vine în completarea noutăților de beauty este lansarea colecției capsulă împreună cu Lana Dumitru, care cuprinde elemente vestimentare și accesorii în texturile și vizualurile care au consacrat brandul LANA.

Produsele vedetă din acest sezon vor fi lansate în următoarea ordine: Eve Duet – 28 septembrie, Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection și Anew Infinite Effects pe 19 octombrie, iar colecția realizată împreună cu Lana se va lansa în Broșura 16, începând cu 9 noiembrie. Produsele vor fi disponibile în broșură și pe www.avon.ro.

Invitaţi speciali

Invitatul special al serii a fost Sheri McCoy, CEO Avon, aflată pentru prima oară în România.

Prezentă ani la rând în cunoscutul top Fortune al celor mai puternice femei din lumea afacerilor, Sheri McCoy a devenit CEO al companiei Avon în luna aprilie a anului 2012

„La nivel global, brandul Avon este prezent în nu mai puțin de 57 de piețe și ne mândrim cu peste 6 milioane de reprezentanți”, a declarat Sheri McCoy (foto mai jos), CEO Avon.

Gazda evenimentului aniversar a fost Anca Sînă Serea, ambasadoarea parfumurilor Avon. Rând pe rând, Anca le-a invitat pe scenă pe Angela Crețu – Vice President Avon Europa Centrală și General Manager Avon România și Moldova, Sheri McCoy – CEO Avon, pe Stela Toderașcu – Senior Manager Commercial Marketing Avon România și Moldova, dar și pe una dintre surprizele serii, designerul Lana Dumitru.

„Am pornit de la un magazin cu 24 de pagini, iar acum avem mii de magazine online și 600.000 de magazine dechise la fiecare trei săptămâni”, a declarat Angela Crețu, Vice President Avon Europa Centrală și General Manager Avon România și Moldova.