depozit-mega-image

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, a decis săptămânile trecute deschiderea unui nou depozit, indică un document consultat de Retailers. Acesta este situat pe strada Dudului din satul Creţuleasca, comuna Ştefăneşti din Ilfov.

Tot în zona Capitalei, lanţul mai are depozite în Popeşti Leordeni şi în Prelungirea Ghencea.

Despre achiziţionarea terenului pentru construcţia noului depozit au apărut informaţii de mai mult de un an. Decizia efectivă de deschidere a acestui depozit s-a luat însă abia în luna august, când au mai rămas de făcut doar formalităţi legate de actul constitutiv şi depunerea dosarului de înregistrare, potrivit documentului consultat de Retailers.

Să amintim aici şi că, tot de curând, Mega Image are un nou sediu, în Plaza Romania Offices al Anchor Grup. Mai precis, birourile ocupate de cei 500 de angajați ai Mega Image sunt situate în aripa de est a Plaza România, la etajul al doilea.

Fondat în 1995, Mega Image are o reţea care cuprinde în prezent 484 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (218), Shop&Go (264), Gusturi Romanești (2).

Reţeaua face parte din grupul Ahold Delhaize, companie nou formată în urma fuziunii Delhaize și Ahold, finalizată în data de 23 iulie 2016.