Producatorul autohoton de branzeturi LaColline estimeaza o cresterea vanzarilor de 15 % cu ocazia reducerii TVA la valoarea de 9%.

lacolline„Consider ca este o masura care are rezultate vizibile intr-un timp scurt. Astfel, in perioada urmatoare, preturile mai accesibile ii vor impulsiona pe clientii nostri, determinand stimularea cumparaturilor. Prin urmare, valoarea acestora ar putea inregistra o crestere de aproximativ 15%”, afirma Ovidiu Spinu, proprietarul fabricii la Colline.

De la inceputul anului si pana acum, compania a avut o cifra de afaceri cu 5% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Exporturile ocupa in continuare o cota importanta din valoarea acestei cifre de afaceri, 40%, fabrica LaColline pastrand parteneriate cu multe tari din Europa Centrala.

Fabrica de produse din lapte de capra a fost infiintata in 2007 si reprezinta o afacere cu un capital 100% romanesc. Produsele La Colline sunt exportate in tari precum Ungaria, Cehia si Slovacia, Italia, Franta iar in tara noastra sunt distribuite in hipermaketuri si comercializate prin magazinul online al firmei.