Noua masina de spalat Samsung AddWash permite adaugarea cu usurinta a hainelor de care ai uitat sau de care ti-ai amintit in timpul ciclului de spalare.

Samsung AdwashSamsung AddWash are o usa in plus, situata in partea superioara a usii principale, care permite adaugarea oricaror piese vestimentare si chiar adaugarea detergentului sau balsamului in orice moment al ciclului de spalare.

Masina de spalat are o serie de functii inteligente, care sunt compatibile atat cu smartphone-urile Android, cat si cu cele care ruleaza iOS. Acestea nu permit doar monitorizarea programului de spalare, ci le pot trimite utilizatorilor alerte pe smartphone-urile lor chiar inainte de inceperea unei noi etape din ciclul de spalare (clatire, stoarcere), in cazul in care acestia vor dori sa adauge spre sfarsitul ciclului, de spalare cateva haine cu tesaturi delicate.

Potrivit unui studiu Samsung, aproximativ 90% dintre utilizatorii din Europa spun ca au vrut sa mai puna haine in masina de spalat imediat dupa ce a inceput un ciclu de spalare.