LM_exterior

Leroy Merlin, unul dintre liderii pieței de bricolaj din România, va deschide pe 2 septembrie cel de-al 15-lea magazin din România, încheind cu această ocazie şi procesul de dezvoltare, modernizare și rebranding al magazinelor bauMax.

Magazinul Leroy Merlin Timișoara, primul din regiunea de Vest a țării, se întinde pe o suprafață totală de peste 13.400 mp și este situat pe Calea Șagului, pe DN59.

Oferta cu care Leroy Merlin vine în întâmpinarea bănățenilor, încă de la deschiderea magazinului, este de peste 28.000 de produse.

Magazinul va pune la dispoziția clienților săi și un spațiu drive-in, întins pe o suprafață de 4.000 mp, unde fiecare iși poate face cumpăraturile simplu și rapid, încărcându-și direct marfa în mașină. Unitatea beneficiază de aportul a peste 100 de angajați.

“Deschiderea magazinului din Timișoara marchează succesul unui program de dezvoltare a companiei care a ținut 20 de luni și in cursul căruia au fost transformate și redeschise 12 magazine din fosta rețea bauMax, iar două au fost construite de la zero (Leroy Merlin Craiova și Leroy Merlin Alexandriei). Leroy Merlin reușeste prin deschiderea magazinului din Timișoara să acopere aproape în totalitate teritoriul României“, a declarat Frédéric Lamy (foto mai jos), directorul general Leroy Merlin România.

Frederic Lamy

Acesta a adăugat că “ 2016 va ramane un an de referință pentru Leroy Merlin România, pentru atingerea unor indicatori importanți : 15 magazine în rețea, o echipă de peste 1.500 de profesioniști dedicați clienților și acoperire națională“.

În prezent, în România, funcționează 14 magazine Leroy Merlin , două magazine in București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin langă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Targu Mureș pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall, un magazin în Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park și un magazin în Iași situat pe Calea Chisinaului, nr 23.

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.