Tati

Primul magazin al brandului de modă Tati din România, operat în franciză de către Peeraj Brands, va fi deschis în această toamnă în centrul comercial Veranda de lângă Piața Obor.

“Deschiderea primului magazin Tati în România în centrul comercial Veranda din Obor reprezintă o mişcare strategică a grupului nostru de a găsi platforma ideală pentru comercializarea produselor brandului francez”, a adăugat Marian Radu, reprezentant al grupului Peeraj.

Tati va ocupa un spaţiu de 1.700 de metri pătraţi în mallul Veranda, oferta magazinului incluzând atât haine, cât şi produse de înfrumuseţare şi produse pentru casă.

Centrul comercial Veranda, dezvoltat de Prodplast Imobilaire, va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați, o treime din aceasta urmând a fi ocupată de hipermarketul rețelei franceze Carrefour.

Peeraj Brands International, parte a grupului Peeraj din Emiratele Arabe Unite, operează în România, în sistem de franciză, mai multe rețele de magazine ale unor branduri internaționale de fashion precum CCC, Geox, Jack&Jones, Springfield, Six, Women’s Secret, Swarowski, Topsellers sau Piazza Italia.