Policolor Orgachim, producator pe piata de lacuri si vopsele decorative din Europa de Sud-Est, a lansat prima vopsea lavabila cu aroma de caramel-Spor Kids.

Spor Kids este disponibila in 110 culori cu miros de caramel si este creata special pentru spatiile in care copiii isi petrec timpul; fie acasa, in scoli, gradinite , spitale, etc.

“Aproximativ 90% dintre parinti se informeaza extrem de atent cand aleg produse de vopsit pentru camerele copiilor si fac o alegere pro sanatate. Daca in 2010 am lansat pe piata prima solutie de vopsea lavabila de interior care protejeaza sanatatea, era firesc sa continuam inovatiile si sa aducem sanatate, cu parfum, in camerele copiilor, prin noul Spor Kids”, declara Marius Vacaroiu, CEO al Policolor Orgachim.

Produsul poate din gasit in recipiente de 4 si 10 litri  pe rafturile Policolor din Bucuresti, urmand ca din luna octombrie sa intre si in retelele de bricolaj precum Praktiker, Hornbach, Mr. Bricolage si in alte magazine ale partenerilor Policolor la nivel national.