carrefour

Grupul francez Carrefour a deschis azi hipermarketul cu numărul 30 din România. Situat în centrul comercial ParkLake Plaza de lângă Parcul IOR, magazinul este al 11-lea hipermarket din Bucureşti al retailerului francez care mai are planificată încă o deschidere în Capitală în această toamnă.

Magazinul Carrefour ParkLake are o suprafață de vânzare de de 7.800 de mp, 34 de case de marcat și 2.500 de locuri de parcare, în subteran, cu primele două ore gratuite. Hipermarketul are, de asemenea, o echipă de 350 de angajați.

Hipermarketul va cuprinde toate departamentele și specialitățile de produse caracteristice magazinelor acestui format, oferind o atenţie sporită designului și ambianţei. Vorbim de produse de gastronomie, brutărie, electronice, electrocasnice și IT, zona de fashion, produse sportive și de hobby, home & deco şi cosmetice.

Predeschidere Carrefour ParkLake

Rețeaua de hipermarketuri Carrefour a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 5,15 miliarde de lei, în creștere cu 12% față de 2014. Retailerul a avut un profit net de 127 de milioane de lei.

Pe lângă cele 30 de hipermarketuri, Carrefour mai deține în România și o rețea de aproape aproape 200 de supermarketuri, compania urmând să rebranduiască în perioada care vine magazinele Billa, preluate la sfârșitul anului trecut de la grupul german Rewe.