Cu magazinul din ParkLake, Carrefour ajunge la 30 de hipermarketuri în România

carrefour

Grupul francez Carrefour a deschis azi hipermarketul cu numărul 30 din România. Situat în centrul comercial ParkLake Plaza de lângă Parcul IOR, magazinul este al 11-lea hipermarket din Bucureşti al retailerului francez care mai are planificată încă o deschidere în Capitală în această toamnă.

Magazinul Carrefour ParkLake are o suprafață de vânzare de de 7.800 de mp, 34 de case de marcat și 2.500 de locuri de parcare, în subteran, cu primele două ore gratuite. Hipermarketul are, de asemenea, o echipă de 350 de angajați.

Hipermarketul va cuprinde toate departamentele și specialitățile de produse caracteristice magazinelor acestui format, oferind o atenţie sporită designului și ambianţei. Vorbim de produse de gastronomie, brutărie, electronice, electrocasnice și IT, zona de fashion, produse sportive și de hobby, home & deco şi cosmetice.

Predeschidere Carrefour ParkLake

Rețeaua de hipermarketuri Carrefour a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 5,15 miliarde de lei, în creștere cu 12% față de 2014. Retailerul a avut un profit net de 127 de milioane de lei.

Pe lângă cele 30 de hipermarketuri, Carrefour mai deține în România și o rețea de aproape aproape 200 de supermarketuri, compania urmând să rebranduiască în perioada care vine magazinele Billa, preluate la sfârșitul anului trecut de la grupul german Rewe.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved