REWE România își continuă planul de extindere al rețelei Penny Market odată cu deschiderea celui de-al 179-lea magazin din țară. Cel mai nou Penny Market și-a deschis porțile în data de 7 septembrie 2016, în satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov, pe strada Soarelui nr. 4. Unitatea are o suprafață de 1.396 mp și asigură 80 de locuri de parcare. 

Noul magazin surprinde clienții printr-o modalitate nouă de organizare a categoriilor de produse și pune zi de zi la dispoziția clienților produse selecționate cu cea mai mare grijă, o varietate de legume, fructe și diverse produse de panificație și patiserie. În plus, clienții se pot bucura de lactate și brânzeturi variate și de o gamă largă de carne, mezeluri și pește la prețuri atractive.

penny-market-chiajna_02

De pe rafturile noului magazin nu lipsesc nici produsele internaționale, atât sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea), cât și dulciuri, băuturi fine și specialități gastronomice. Iar în ajutorul clienților care vor să salveze timp, vin soluțiile “ready to eat”: gama de mixuri de salate și sosurile delicioase.

penny-market-chiajna_01jpg

În rețeaua de magazine Penny Market clienții găsesc soluții proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei. Au la dispoziție și articole disponibile în variantă vrac, la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, dar și în zona cu produse congelate sau în zona cu mâncare pentru animalele de companie. Mai mult, clienții se pot bucura de patru sortimente diferite de vin la vrac.

Noul Penny Market surprinde printr-un decor modern și elegant chiar de la intrarea în magazin. Astfel, încă de la primul pas, clienții sunt întâmpinați de una dintre atracțiile principale, produsele non-food, de la produse pentru bucătărie sau grădină, până la textile de casă și articole de menaj.

Noul magazin Penny Market din Chiajna este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00-23.00 și duminica între orele 8.00-21.00.