Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00, pe Esplanada Sud din Sun Plaza are loc evenimentul care deschide sezonul sărbătorilor de iarnă,  prin aprinderea luminițelor de Crăciun.

Va fi aprinsă instalația cu cele mai multe beculețe pentru interior, din lume: 500.000.

2

De altfel, Sun Plaza a intrat încă din anul 2010 în  Cartea Recordurilor World Guiness după ce a aprins cea mai mare instalație indoor de lumini de Crăciun, din lume.

Cei care aleg să-și petreacă seara în Sun Plaza vor beneficia de reduceri și gratuități la Brioche Doree, Second Cup şi restaurantul Spartan, în intervalul Happy Hour (18.00-22.00).

3

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România.

Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza are peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City care deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată.

Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 mp şi peste 210.000 mp de suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi are legătură la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran.