Un croat preia conducerea Philip Morris România

Branislav Bibic a preluat, la începutul acesteii luni, poziția de director general al Philip Morris International, producătorul țigărilor Marlboro, în România.

Branislav vine în România din Lausanne, Elveția, unde a lucrat la Philip Morris International Duty Free în poziția de Director Corporate Affairs. Are o experiență în business de peste 20 de ani și s-a alăturat echipei Philip Morris în urmă cu nouă ani. Acesta și-a început cariera în cadrul companiei în anul 2007, la Philip Morris Zagreb, iar apoi a fost membru al echipei de management pentru Europa Centrală – regiunea de Sud ca director general în Croația. De asemenea, de-a lungul carierei sale, a ocupat diferite funcții-cheie pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, precum Slovenia, Bosnia-Herțegovina și Croația.

Branislav Bibic a absolvit un master în Business Administration la Universitatea din Oxford. Având o experiență solidă și relevantă în Europa de Est și cunoscând foarte bine provocările și specificul regiunii, Branislav Bibic va conduce echipa de management Philip Morris România vizând păstrarea performanțelor și alinierea strategiei naționale la cea intențională a companiei.

„Sunt onorat de această numire şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa Philip Morris din România. Misiunea mea este a de a consolida business-ul local şi de a susține dezvoltarea platformei de produse cu risc redus lansate cu succes în România, poziționând astfel Philip Morris drept lider în inovație. Dezvoltarea companiei în România şi inovaţia sunt prioritățile Philip Morris şi vom continua să investim consistent în oameni, branduri şi în fabrica noastră din Otopeni” a declarat Branislav Bibic, director general Philip Morris România.

branislav-bibic-gm-pmi_lowres

Philip Morris International Inc. este liderul mondial al industriei de tutun, ce deține șase dintre top 15 branduri și produse la nivel internațional, comercializate în peste 180 de piețe. Alături de fabricarea și comercializarea țigaretelor, incluzând Malboro, brandul de țigarete numărul unu mondial, dar și al altor produse de tutun, PMI este implicat în dezvoltarea și comercializarea produselor cu risc redus.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved