La nici o săptămână de la promulgarea legii tichetelor de masă de către președintele Johannis, JYSK România a anunțat, începând cu data de 1 decembrie 2016, valoarea tichetelor de masă acordate angajaților săi. Astfel, valoarea nominală a unui tichet de masă a ajuns la 15 lei, suma maximă prevazută de lege.

„Pentru noi este foarte important ca angajații să aibă un grad ridicat de satisfacție la locul de muncă. De aceea, încercam în permanență să îi răsplătim pentru eforturile depuse. Pe lângă tichetele de masă a căror valoare a crescut la 15 lei, mai oferim beneficii precum fructe proaspete și cafea în fiecare zi, un tort cadou din partea companiei cu ocazia zilei de naștere a fiecărui coleg, două ieșiri trimestriale în oraș cu echipa, cadouri de Crăciun și petreceri anuale”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK România este parte a grupului danez JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier și decorațiuni interioare din Europa.

ENKORN.COM
ENKORN.COM

Conform unui chestionar realizat la începutul anului în rândul angajaților JYSK din toate țările în care activează compania daneză, pe o scală de la 1 la 100 privind nivelul de satisfacție a angajaților JYSK, angajații români au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare față de un studiu similar realizat în anul 2014. De asemenea, conform acestui chestionar, angajații JYSK din România au cel mai ridicat nivel de satisfacție din grupul JYSK. Compania are aproape 500 de angajați în România și 20.000 la nivel global.

Legea privind modificarea valorii nominale a tichetelor de masă a fost modificată în luna octombrie, astfel încât angajatorii să poată acorda începând de la 1 decembrie câte un tichet pe zi cu valoare maximă de 15 lei.

JYSK a intrat pe piață din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 35 magazine deschise în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.