În aceste zile, două restaurante McDonald’s din Brașov și Timișoara se redeschid, în urma unei investiții de 6,5 mil lei în remodelări.

Mai precis, restaurantul Timișoara Orizont a fost redeschis astăzi, 23 decembrie, iar Brașov Drive își va primi din nou clienții începând cu 31 decembrie 2016.

Printre altele, pentru clienţi este vorba şi de digitalizarea interacțiunii în restaurant și simplificarea modului în care se interacționează în și cu restaurantele McDonald’s.

Astfel, liderul pieței restaurantelor cu servire rapidă de pe plan local îşi continuă expansiunea și procesul de remodelare a restaurantelor din România.

“Remodelările pe care le-am avut în plan în 2016 și pe care le vom continua în 2017 sunt parte esențială a strategiei de dezvoltare pe termen lung, una dintre prioritățile pentru anul care urmează. A fost un an plin, dar prin curajul de a ne autodepăși în fiecare zi, McDonald’s a rămas locul preferat de luat masa al aproape 70 de milioane de clienți. Nu ne oprim aici, avem multe planuri și așteptăm cu entuziasm să vină 2017”, a declarat Daniel Boaje (foto mai sus), Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul McDonald’s din Brașov fost deschis în anul 1996, are o capacitate de 91 de locuri în interior și 120 de locuri pe terasă și primește zilnic peste 3.500 de clienți.

McDonald’s Orizont din Timișoara a fost deschis în 1997, cu 86 de locuri în interior și 104 pe terasă și este vizitat zilnic de peste 4.000 de clienți.

Astfel, continuând planul de dezvoltare pe termen lung, McDonald’s încheie anul cu 68 de restaurante, 25 de cafenele McCafé şi aproape 70 de milioane de clienți.

Amintim că povestea McDonald’s în România a început în anul 1995, odată cu deschiderea restaurantului din magazinul Unirea București. De 21 de ani, lanţul a ajuns să aibă la noi în ţară peste 4.000 de angajați.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.