Pentru a îmbunătăți experiența clienților în magazinele sale, retailerul Lidl va investi în reamenajarea a două magazine din București, situate pe intrarea Tarcău nr. 13A și pe strada Moinești nr. 63. Acestea vor fi închise în zilele de 17 și 18 ianuarie, urmând a se redeschide în data de 19 ianuarie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, cele două unități își vor întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinelor va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 19 ianuarie, și până duminică, 22 ianuarie, magazinele proaspăt modernizate îi vor așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. În perioada de reamenajare a unităților, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele din apropiere, după cum urmează:

  • pentru magazinul din intrarea Tarcăului nr 13A se poate merge la cel de pe pe strada Fizicienilor nr. 15B sau din strada Liviu Rebreanu nr. 19;
  • pentru magazinul din strada Moinești nr. 63 se poate merge la magazinul din strada Valea Cascadelor nr. 3 sau pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 8B.