Dove lansează „Frumusețea Mea. Alegerea Mea”, o campanie ce încurajează femeile din România să aibă încredere în propria lor frumusețe și să nu se lase influențate de ce spune lumea. Prin intermediul acestei campanii, Dove își propune să inspire femeile să-și recunoască propria frumusețe, în contextul în care sunt expuse constant la critici legate de felul în care arată sau legate de ce ar trebui sau nu să facă.

Campania este special creată pentru consumatoarele din România și are în prim plan trei românce: Cristiana Oprea – pilot debutant de raliu, Adina Aniculăesei – pilot comandant de aeronavă, și Cristina Dorcioman – arbitru profesionist de fotbal.

Campania se desfășoară în perioada 20 februarie – 20 martie 2017 și include mai multe acțiuni de promovare: comunicare în mediul digital, acțiuni de relații publice și promoții în magazine.

În lanțurile de magazine, povestea frumuseții va aduce consumatoarelor premii de răsfăț: mii de premii instant, dar și premii prin tragere la sorți pentru achiziții de cel puțin două produse Dove, în valoare de 19 lei.

Mai multe detalii despre campania Dove pot fi accesate pe doveclub.ro/frumusetea-mea, pe canalul de YouTube și pe #FrumuseteaMeaAlegereaMea.