Leroy Merlin, unul din liderii pieței de bricolaj din România, va deschide în 13 iulie cel de-al 16-lea magazin din România, marcând astfel prezența și în zona de nord-vest a țării.

Magazinul Leroy Merlin Oradea, al doilea din regiunea de Vest a țării, se întinde pe o suprafață totală de peste 14.000 mp și este situat pe Strada Ogorului, Nr. 272, Sp 01, în municipiul Oradea, județul  Bihor.

Oferta este de peste 28.000 de produse pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

Magazinul din Oradea are și un spațiu drive-in, pe o suprafață de 4.000 mp, unde fiecare își poate face cumpăraturile încărcându-și direct marfa în mașină.  Unitatea din Oradea va avea peste 100 de angajaţi.

Magazinul Leroy Merlin din Oradea va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 19:00.

Magazinul Leroy Merlin din Oradea oferă clienților săi servicii de livrare expres, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumparare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“În mai puțin de 1 an de la finalizarea programului extrem de complex de modernizare și dezvoltare a magazinelor achiziționate, am reușit să deschidem un magazin nou, o investiție greenfield, în zona de vest a României. Apreciem în mod deosebit această zonă geografică a țării, iar dinamica orașului Oradea ne-a impresionat în mod deosebit”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

Leroy Merlin, pe scurt

În prezent, în România, funcționează 15 magazine Leroy Merlin , două magazine în București: în complexul comercial Sun Plaza și în parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanţa, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Târgu Mureș pe Str. Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall, un magazin în Bacău, situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park, un magazin în Iași, situat pe Calea Chișinăului, nr. 23 și un magazin în Timișoara situat pe Calea Șagului, DN59, Timișoara, județul  Timiș.

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial.

Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.