Cu ocazia începutului noului an școlar, Carrefour le urează bun venit la școală bobocilor prin „Operațiunea Ghiozdanul”, aflată la cea de-a douăsprezecea ediție. Astfel, în perioada 11-15 septembrie, echipele Carrefour vor vizita școlile din cele 19 orașe în care retailerul operează magazine și vor oferi pachete cu rechizite, dulciuri și ghiozdane unui număr de peste 46.000 de elevi din clasa I-a.

În total, vor fi vizitate 711 școli din Capitală și municipiile Brașov, Buzău, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Oradea, Suceava, Iași, Târgu Jiu, Botoșani, Ploiești, Sibiu, Cluj, Brăila, Pitești, Timișoara și Piatra Neamț.

„Este o acțiune de amploare care a devenit deja o tradiție. Ne bucurăm că suntem alături de micuţi și că le urăm succes în noul an școlar! Îi vom aștepta, de asemenea, și în magazinele noastre unde îi vom surprinde cu produse și evenimente speciale pentru ei. Operaţiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica în viața socială, în diferite momente cheie din viața oamenilor, de a oferi acestor copii şansa la o viaţă  mai bună cu o educație accesibilă și continuă. Campania „Operațiunea Ghiozdanul” ne permite astfel, încă o dată, să demonstrăm că suntem un partener de durată în sprijinirea comunităților locale în cadrul cărora activăm”, a făcut precizări Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

„Operațiunea Ghiozdanul” este derulată de către Carrefour cu acordul și sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Inspectoratelor Școlare Județene.