Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în București, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 16 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

„Ne bucurăm să deschidem porţile celei de-a doua unităţi Pizza Hut Delivery din sectorul 2 al Capitalei. După succesul Pizza Hut Delivery Obor, inaugurarea locaţiei din zona Colentina devine încă o realizare importantă pentru planurile noastre de extindere. Începând de astăzi, suntem mai aproape de locuitorii cartierelor Colentina, Fundeni, Andronache şi Voluntari, aceştia având posibilitatea de a comanda pizza şi de a se bucura de varietatea de rețete și produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Cu ocazia acestei lansări, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajați, printre care bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe şoseaua Colentina, nr. 426-426A, în incinta centrului comercial Carrefour din zonă.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România și oferă clienților o gamă diversificată de rețete de pizza, paste, antreuri și multe alte preparate. Lanțul aparține Sphera Franchise Group, societate care deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.