Rețeaua Profi s-a extins ieri cu încă cinci magazine inaugurate la Curtea de Argeș (AG), Săliștea de Sus (MM) , Alba Iulia, Bacău și Tismana (GJ).

Magazinul din Curtea de Argeș funcționează în format Standard și se găsește pe strada Traian nr. 1. Are o suprafață totală de 682 mp, din care suprafața de vânzari de 447 mp.

Magazinele din municipiile Alba Iulia și Bacău funcționeaza în format City. Cel din Alba Iulia este situat pe bd. Transilvaniei nr.4 și are o suprafață totală de 441 mp, din care sala de vânzari are 232 mp. Cel din Bacău este amplasat pe strada 1 Mai nr. 60 și are o suprafață totală de 326 mp, din care cea dedicată vânzării are 222 mp.

În Săliștea de Sus (jud. Maramureș), noul magazin Profi este în format Loco. Este situat pe strada L. D. Bindea nr. 105 și are o 306 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 206 mp. În același format funcționează și magazinul din Tismana (jud. Gorj). Spațiul este situat pe strada Principală, la nr. 524 și are o suprafață totală de 352 mp, din care sala de vânzari este de 250 mp.