Profi a inaugurat ieri magazinul cu numărul 600 din rețea, în localitatea prahoveană Slănic. Simultan, rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România a mai deschis nu mai puțin de încă cinci unități, depășind astfel fără mare tam-tam, borna 600.

Unitatea din Slănic funcționează în format Standard și se găsește pe strada 23 August, la nr. 2-4. Magazinul dispune de o suprafață totală de 467 mp, din care sala de vânzări măsoară 272 mp.

Celelalte magazine inaugurate de Profi sunt în București, Cluj-Napoca, Dridu (Ialomița), Cerat (Dolj) și Munteni (Galați). Noul magazin bucureștean este pe strada Mărgeanului, din cartierul Rahova și funcționează, bineînțeles, în format City. La Cluj, noul magazin se află pe strada Louis Pasteur, în zona pieței agroalimentare Zorilor, din cartierul cu același nume. Interesant este că în zonă, Profi mai avea nu mai puțin de trei unități deschise. Acum sunt patru.

Unitățile din localitățile Dridu, Cerat și Munteni au fost deschise în format Loco, după modelul deja împlementat în alte sute de sate și comune românești.

Prin magazinele sale prezente în 332 de localități și cu o echipă de aproape 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În altă ordine de idei, campania media prin care Profi a sărbătorit depășirea pragului de 600 de magazine este una greu de comentat. Rămâne doar de observat. Aruncați o privire la poza de mai jos! Atenție, nu ratați godacul de pe capotă! Și intrați pe site-ul Profi, vizitați promoția.