Decathlon la Buzău şi Piatra Neamț

Decathlon a deschis un magazin la Buzău şi pregăteşte unul la Piatra Neamț, tot în această lună, ajungând la finele anului la o reţea de 22 unităţi naţionale.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi a inaugurat astăzi primul magazin din Buzău. Acesta este cel de-al doilea nou spaţiu comercial deschis în acest an, după cel de la Botoșani şi al 21 în total.

Magazinul din Buzău s-a deschis după o investiţie totală de circa 800.000 euro.

“Estimăm că paleta variată de articole şi echipamente va aduna în primul an aproximativ 200.000 de vizite ale iubitorilor de sport şi mişcare”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Centrul din Buzău, amplasat pe Strada Unirii, Nr. 301 – 303, are o suprafață de 1.395 mp și un teren de joacă cu acces gratuit.

De la începutul anului 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi spaţii: două magazine la Botoşani şi Buzău, sediul logistic din Ştefăneşti ce va deservi trei țări europene și a extins spațiul din centrul comercial Pallady din Capitală.

Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

Despre Decathlon România

La nivel național, Decathlon reunește peste 1.000 de colaboratori, într-o rețea de 21 de magazine, la care se adaugă platforma online. Până la finalul anului, retailerul va inaugura un nou magazin în Piatra Neamț, ajungând astfel la o rețea de 22 de magazine.

Decathlon comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved