Decathlon a deschis un magazin la Buzău şi pregăteşte unul la Piatra Neamț, tot în această lună, ajungând la finele anului la o reţea de 22 unităţi naţionale.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi a inaugurat astăzi primul magazin din Buzău. Acesta este cel de-al doilea nou spaţiu comercial deschis în acest an, după cel de la Botoșani şi al 21 în total.

Magazinul din Buzău s-a deschis după o investiţie totală de circa 800.000 euro.

“Estimăm că paleta variată de articole şi echipamente va aduna în primul an aproximativ 200.000 de vizite ale iubitorilor de sport şi mişcare”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Centrul din Buzău, amplasat pe Strada Unirii, Nr. 301 – 303, are o suprafață de 1.395 mp și un teren de joacă cu acces gratuit.

De la începutul anului 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi spaţii: două magazine la Botoşani şi Buzău, sediul logistic din Ştefăneşti ce va deservi trei țări europene și a extins spațiul din centrul comercial Pallady din Capitală.

Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

Despre Decathlon România

La nivel național, Decathlon reunește peste 1.000 de colaboratori, într-o rețea de 21 de magazine, la care se adaugă platforma online. Până la finalul anului, retailerul va inaugura un nou magazin în Piatra Neamț, ajungând astfel la o rețea de 22 de magazine.

Decathlon comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.