Apa Calipso, unul dintre principalii producători de apă de izvor din România, a raportat o creștere a vânzărilor de 25% în primele trei luni ale lui 2018, fața de aceeași perioadă a anului trecut.

„Pe primele trei luni am vândut peste 50 de milioane litri de apă naturală de izvor”, a declarat Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

Apa Calipso intră pe piața de apă îmbuteliată de 0,5 litri

„Noul produs Apa Calipso de 0,5 litri este o completare a gamei, a apărut organic ca urmare a dezvoltării brandului și business-ului nostru”, spune Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

„Una dintre priorităţile noastre pentru acest an a fost lansarea sticlei Apa Calipso de 0,5 litri. Am reușit să răspundem achizitorilor cu un produs de mare rulaj, după o investiție de 300.000 de mii euro în extinderea capacității de producție”, susține Daciana Siderache.

Apa Calipso de 0,5 litri ajunge la consumator prin intermediul magazinelor tradiționale și a hipermaketurilor, începând de luna aceasta.

pH 8.0, similar cu cel al lichidelor din corpul uman

Pentru ca organismul nostru să fucționeze la capacitate maximă, hidratarea este obligatorie. Este important să avem mereu la îndemână o sticlă cu apă, mai ales pe timpul verii.

„Orice lichid îți poate satisface setea, dar doar apa poate reface hidratarea organismului. Apa este un element esențial în funcționarea corectă și sănătoasă a organismului, tocmai din acest motiv apa trebuie să fie naturală. Apa de izvor Calipso este extrasă de la peste 250 de metri adâncime, din Codrii Vlăsiei, fiind caracterizată de calitate și puritate. Potrivit rezultatelor analizelor de laborator, apa naturală de izvor îmbuteliată de Calipso prezintă un nivel de nitriți situat sub limita de detecție a aparatelor de laborator și un pH de 8.0, similar cu cel al lichidelor din corpul uman, fapt care o face să poată fi consumată fără întrerupere”, a subliniat Daciana Siderache, farmacist de profesie.

Despre Calipso

Compania  Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 190 de angajați, şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 de milioane de lei. Calipso este producător și îmbuteliator de apă de izvor plată și carbogazoasă, băuturi răcoritoare și apă aromatizată. Noua fabrică, cu o capacitate de producție de peste 1.000.000 litri/zi, a fost pusă în funcțiune din 2010 și este situată in jud. Ilfov, pe o suprafață de 40.000 mp.