Începând de azi, 8 octombrie, supermarketul Carrefour din centrul comercial Liberty Center de la începutul cartierului Rahova din București se închide. În respectivul centru comercial a început deja amenajarea Auchan.

În paralel, planurile de expansiune ale grupului Carrefour continuă. Până în prezent au fost deschise 11 supermarketuri noi, iar a doua jumătate a anului va sta sub semnul extinderii magazinelor de proximitate, menținând același ritm al expansiunii precum cel din 2017.

De asemenea, a două jumătate a anului va fi marcată și de deschiderea de noi magazine de tip hipermarket, primul fiind hipermarketul Carrefour Roman, în luna noiembrie, care se va afla în interiorul centrului comercial Roman Center Value.

În România, grupul Carrefour are 321 magazine.

Magazinul Auchan de la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare și va avea o suprafață de peste 3.600 de metri pătrați.

În luna aprilie a acestui an, la parterul centrului comercial a fost deschis InExtenso by Auchan, primul magazin de acest tip care nu operează în aceeași locație cu un hipermarket Auchan și al nouălea din cadrul rețelei. In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 metri pătrați și oferă produse vestimentare.

Despre Liberty Center

Liberty Center este primul centru comercial modern din sud-vestul Bucureștiului, situat la doar 2 km față de Piața Unirii. Mall-ul acoperă un spațiu comercial de aproximativ 27.300 metri pătrați și beneficiază de peste 600 de locuri de parcare. Printre chiriași se numără: Altex, Sephora, Deichmann, CCC, Colin’s, Happy Gym, Happy Cinema, McDonald’s, KFC, Springtime și alții. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL România începând din noiembrie 2016.