Kinder sărbătorește duminică 50 de ani, în Piața Universității

Kinder aniversează 50 de ani de existență în întreaga lume. Cu această ocazie, fanii mai mici și mai mari ai brandului sunt invitați să se bucure împreună în cadrul unei petreceri aniversare în 14 octombrie, începând cu ora 14:00, în Piața Universității.

Brandul a pregătit mai multe jocuri și activități distractive prin care cei prezenți pot interacționa și cunoaște povestea produselor Kinder. Gașca Zurli, Magicianul Robert Tudor, Selly, precum și alți invitați surpriză vor veni special ca să îl serbeze pe Kinder.

Povestea Kinder începe în 1968, în centrul orășelului Alba din Italia. Michele Ferrero, fiul unui ciocolatier, a căutat să creeze o ciocolată special făcută pentru copii, cu mai mult lapte și mai puțină cacao, pe care să o îndrăgească cei mici, dar și părinții lor.

Despre Kinder

Vândut în prezent în 125 de țări, brandul Kinder oferă o gamă variată de produse, de la  batoane de ciocolată la bunătăți cu surprize. În acest timp, Grupul Ferrero este în continuă creștere în întreaga lume.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved