Cel mai nou restaurant McDonald’s, deschis în centrul comercial Iulius Mall din Timișoara, este rezultatul unei investiții de 2,6 milioane de lei și oferă 40 de locuri de muncă. Acesta este al 73-lea restaurant McDonald’s de pe plan local şi al 4-lea din oraşul de pe Bega.

Cu 73 de restaurante în 21 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 200.000 de clienți și are o echipă formată din 5.000 de colegi. Noul restaurant este primul restaurant deschis într-un centru comercial din oraș.

„Noul McDonald’s din Timișoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă 6 restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului”, a declarat  Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

„Timișoara este unul dintre primele orașe în care am deschis un restaurant McDonald’s în urmă cu peste 20 de ani”, a adăugat Daniel Boaje.

Prin noua deschidere, McDonald’s asigură 40 de locuri de muncă și recrutează în continuare angajați în poziții de Crew, Manager Trainee, Guest Experience Leader și Hostess în toate restaurantele din țară.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 73 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România.