Cărtureşti şi dm, alături de Starbucks, fac parte din portofoliul extins de magazine care s-a lansat de curând în Maramureș la VIVO! Baia Mare. Gym Body Sculpt urmează să se deschidă în 7 ianuarie 2019.

În 18 decembrie, primul Starbucks din Maramureș s-a deschis la VIVO! Baia Mare şi se întinde pe o suprafață de 134 metri pătrați. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 46.

Din luna octombrie s-a deschis şi librăria Cărturești, la etajul 1 al centrului comercial VIVO! Baia Mare. Noul Cărturești are o suprafaţă de peste 145 mp și reunește peste 7.000 de titluri de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori.

Din luna noiembrie,  dm drogerie markt, unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa Centrală specializată în frumusețe, sănătate, îngrijire casă și healthy food s-a deschis tot la etajul 1 din VIVO! Baia Mare pe o suprafaţă de peste 395 mp și cu o oferta de peste 14.000 de produse.

In 7 ianuarie 2019, Gym Body Sculpt se va deschide la VIVO! Baia Mare pentru pasionaţii de sport.