De astăzi, cumpărăturile la Kaufland vor fi și mai avantajoase, datorită Kaufland Card – noul program de loialitate al retailerului, cu reduceri, puncte bonus de loialitate și multe alte beneficii.

 

,,Am creat cardul digital pentru a oferi clienților toate beneficiile într-un singur loc, în cel mai ușor mod posibil. Ne-am dorit să simplificăm experiența de cumpărături, punând la dispoziție un alt mod de a interacționa cu ofertele, unul modern și suficient de dinamic pentru a fi luat oriunde de clienți, direct pe telefon”, a declarat Valer Hancaș (foto mai sus), Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Interesant este şi că acest card, lansat de echipa Kaufland România (foto mai jos), reprezintă o premieră în rețeaua Kaufland la nivel internațional.

Cardul digital Kaufland poate fi utilizat în toate magazinele din țară și oferă:

  • Acces la promoții cu reduceri, create exclusiv pentru utilizatorii Kaufland Card;
  • Posibilitatea de a colecta și folosi puncte bonus de loialitate, pentru achitarea produselor din campanii non-food;
  • Promoții personalizate, în funcție de obiceiurile de cumpărare ale fiecărui client – beneficiu care va fi disponibil ulterior în cursul anului;

Reducerile de loialitate pentru utilizatorii Kaufland Card se pot cumula cu promoțiile standard și sunt oferite în fiecare săptămână la altă categorie de produse.

Cardul digital Kaufland este disponibil în cadrul aplicației mobile Kaufland – Oferte și Noutăți, care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play, iar cel fizic de la Biroul de Informații din orice magazin Kaufland. Cardul fizic oferă doar accesul la promoțiile generale de loialitate.

Prin integrarea cardului digital în aplicația mobilă Kaufland, clienții pot avea acces la toate promoțiile disponibile (standard sau de loialitate), precum și la rețete, la lista de cumpărături comună și alte noutăți. De asemenea, în aplicație își pot vizualiza oricând numărul de puncte bonus de loialitate acumulate și campaniile promoționale non-food active la care le pot folosi pentru a cumpăra mai ieftin.

Beneficiile – promoţiile de loialitate și punctele Non-Food – vor fi acordate la casele de marcat, prin scanarea cardului digital sau fizic. În magazine, promoțiile de loialitate sunt semnalizate prin etichete speciale.

Lansarea programului de fidelitate Kaufland Card este însoțit și de o campanie de comunicare 360° – creată sub sloganul Lucrurile bune vin ușor.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 121 de magazine în România.