Kenwood, unul dintre cele mai renumite branduri de aparate pentru prepararea mâncării, a lansat o provocare pentru cel mai puternic model al său, Chef XL Titanium. Având un motor de 1.700 W, robotul de bucătărie a fost supus unei încercări extreme: să tracteze un automobil Mini Cooper, cu o greutate de peste o tonă, în cadrul unui eveniment desfășurat pe esplanada Mall-ului Promenada.

”Chef XL Titanium are un motor ultra puternic, de 1.700 W, atât de performant și de fiabil încât vine cu o garanție de 10 ani”, a declarat Roxana Dumitru (foto mai jos), Director de Marketing De’Longhi Group România, proprietarul mărcii Kenwood.

”Chef XL Titanium este capabil să mărunțească, să frământe sau să amestece compoziții din cele mai dure și dificile, dar, în același timp, să facă cele mai fine, ușoare și aerate mousse-uri sau creme”, a adăugat directorul citat.

Gazda evenimentului a fost Chef Aida Parascan (foto mai jos), câștigătoarea ediției din 2013 a concursului MasterChef România, care a povestit și demonstrat celor prezenți ce ”cascadorii”– culinare, de data aceasta – mai poate pregăti la robotul Kenwood.

”Și pentru mine a fost o experiență inedită să lucrez cu unul dintre cei mai performanți roboți de pe piață”, spune Aida Parascan. ”Cunosc roboții de bucătărie Kenwood de multă vreme, îl am pe al meu încă de dinainte să mă întorc în România”, adaugă Aida Parascan.

Chef XL Titanium este un robot de bucătărie de ultimă generație, de uz casnic, pentru pasionații de gătit care doresc să obțină preparate gustoase într-un timp foarte scurt, cu un efort considerabil mai redus.

Precizia în prepararea mâncării este unul dintre atributele Chef XL Titanium, garantată inclusiv prin iluminarea bolului, care permite un control mai bun asupra procesului de amestec. Bolul din oțel inoxidabil al aparatului are o capacitate de 6,7 l, în timp ce blenderul din sticlă termo-rezistentă poate mixa până la 1,6l de lichide reci sau fierbinți.

Puterea acestui robot de bucătărie este completată de accesorii performante, precum accesoriile pentru bol SystemPro™, din oțel inoxidabil, care includ un accesoriu pentru mărunțire, un tel performant și un ccesoriu pentru frământare. Gama standard de accesorii oferă sprijin pentru o mulțime de operațiuni în preparea mâncării, de la tăiat, feliat, mărunțit, frământat, până la tocat sau stors, dar există și un număr de 20 de accesorii suplimentare ce pot fi achiziționate separat.

Proiectat și construit în Marea Britanie, într-o companie cu tradiție de zeci de ani în acest domeniu, Kenwood Chef XL Titanium are o funcționalitate extinsă.

Chef XL Titanium

Puternic: 1.700 W

Durabil: 10 ani garanție pentru motor

Performant: capabil să mute mașinile din loc

Produsele Kenwood pot fi achiziționate din magazinele fizice sau online ale principalilor retaileri din România.

Despre Kenwood:

Kenwood este o companie britanică, fondată în 1947 de Kenneth Wood.  Compania este prezentă în peste 40 de țări și a fost cumpărată de Grupul De’Longhi în anul 2001.

De la blendere și storcătoare la tocătoare de carne și de la ceainice la roboți de bucătărie, Kenwood creează produse ce ușurează viața clienților săi în bucătărie.

Despre Grupul De’Longhi:

În 1902, familia De’Longhi deschidea un mic atelier de fabricare a pieselor industriale. Devenit mai târziu unul dintre marii producători de calorifere electrice și aparate de aer condiționat, compania s-a extins pentru a include aproape orice categorie de aparate electrocasnice mici, de la cele pentru prepararea cafelei și a alimentelor, la cele pentru îngrijirea locuinței și a rufelor.

În 2001, compania De’Longhi a achiziționat producătorul britanic de aparate de preparare a mâncării Kenwood, extinzându-și oferta de produse din gamă și asigurându-și poziția de lider în categoria roboților de bucătărie. De’Longhi și-a continuat extinderea și, în 2013, a cumpărat de la Procter & Gamble drepturile asupra produselor de uz casnic Braun.

Grupul De’Longhi este prezent în peste 40 de țări și își comercializează produsele în întreaga lume.