Premier Restaurants România a deschis un nou McDonald’s în Craiova, la etajul centrului comercial Electroputere Parc. Restaurantul cu numărul 78 din țară a presupus o investiție de 2,7 milioane de lei. Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor șase noi restaurante.

„Ne bucurăm să deschidem cel de-al doilea restaurant din Craiova și să începem aici seria inaugurărilor de anul acesta,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Capital România.

Cu 78 de restaurante în 23 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 220.000 de clienți și are o echipă formată din peste 5.000 de angajați.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 78 de restaurante în 23 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.