Starbucks a inaugurat a treia cafenea din Brașov, la parterul centrului comercial AFI Brașov. Noua unitate se întinde pe 200 mp și are de o terasă de aproape 60 mp.

Cafeneaua include, pe lângă barul integrat care te lasă să iei parte la întregul ritual realizat de barista, zonele de prezentare a produselor și de interconectare, precum și spațiul destinat savurării întregii game de sortimente de cafea.

„Suntem bucuroși să continuăm expansiunea cu o nouă cafenea în Brașov, într-o zonă cheie”, a declarat Cristian Turculeț, Director Regional România și Bulgaria.

Starbucks România continuă și în acest an investițiile atât în schimbarea design-ului cât și modernizarea cafenelelor.

Cu peste 25.000 de cafenele pe Glob, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, listați public. Portofoliul Grupului este format din cele patru branduri în franciză (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) și cinci branduri pe care le deține (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop). În prezent AmRest operează rețeaua de peste 2100 restaurante în segmentele Restaurante cu Servire Rapidă și Restaurante Casual Dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie.