Datorita traficului in crestere pe site-ul  retailerului de electro IT Media Galaxy, reteaua a decis sa investeasca un milion de euro in Craiova, in deschiderea celui de-al 16-lea magazin. 

Noul Media Galaxy de 2.500 mp din mall-ul Electroputere va fi inaugurat pe 28 martie si va deservi atat Craiova, cat si orasele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiasi, Segarcea si Slatina.

„ Stim ca fanii nostri doljeni si nu numai sunt foarte activi online, iar site-ul Media Galaxy este o referinta pentru tot ceea ce inseamna achizitii electro-IT. De aceea, prin investitia de peste 1 milion de euro in noul magazin Media Galaxy, dorim sa completam experienta omni-channel, adresandu-ne consumatorilor care au la dispozitie o multitudine de canale de informare, dar care isi doresc consiliere din partea unor profesionisti. Media Galaxy Craiova va deveni un punct de reper in zona de sud a tarii pentru toti cei care vor dori sa vada si sa testeze noutatile din electro-IT…”, a declarat Dan Ostahie, presedinte si CEO, ALTEX Romania, intr-un comunicat de presa.

Media Galaxy pregateste preturi promotionale care vor fi dezvaluite inainte de momentul inaugurarii.