Tuborg Christmas Brew, cu 5,6% conținut de alcool, este disponibilă în România în fiecare an, începând cu prima zi de vineri a lunii noiembrie, dată la care se lansează simultan în mai multe țări din Europa, precum Danemarca și Germania, conform tradiției de mai bine de 20 de ani.

Această bere este dedicată sărbătorilor de iarnă, este mai tare și mai aromată decât o bere blondă Tuborg, Christmas Brew este o bere brun-roșcată, cu o aromă distinctă de lemn-dulce, produsă din apă, hamei și trei tipuri de malț, cu 5,6% conținut de alcool.

Berea Tuborg Christmas Brew este disponibilă pe piață la sticlă de 0,33L, precum și într-un pachet special de 4 sticle.

Despre Tuborg România (URBB)

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield.

Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner,  Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.