Distribuitorul local de electrocasnice Marelvi a lansat in parteneriat cu Liebherr o noua gama de produse electrocasnice ce ar aduce  un avans de 10% a cifrei de afaceri in acest an, pana la 40 de milioane de euro.

Peste 43% din cifra de afaceri a Marelvi este reprezentata de vanzarile de aparate frigorifice. Pe acest segment, Marelvi reprezinta din anul 2008 divizia de produse electrocasnice Liebherr pe piata din Romania. In prezent, brandul Liebherr reprezinta 5% din vanzarile Marelvi. „Pana la finalul acestui an, vizam vanzarea a 4.000 de produse Liebherr in Romania, iar pentru urmatorii trei ani vizam dublarea volumului de vanzari pentru acest brand”, spune Daniela Bizgan, director adjunct al companiei care se asteapta la o crestere a cererii produselor de inalta tehnologie si a electrocasnicelor incorporabile.

Marelvi detine patru depozite in Bucuresti, Radauti, Deva si Cluj. Compania distribuie produsele electrocasnice catre 600 de magazine si are parteneriate cu Dedeman, Flanco, Auchan si Cora, dar si cu producatori de mobila specializati pe produse incorporabile precum Inoa, Rovere, Romvitrine si Mobili.