Retailerul autohton de mobila LEM`S a inaugurat in al patrulea trimestru al acestui an, inca cinci magazine in Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Ramnicu Valcea si Suceava, printr-o investitie de 1,8 milioane de lei. 

Magazinul LEM’S din Suceava se intinde pe o suprafata de 850 mp, similar celui din Bucuresti,  cel din Iasi se intinde pe o suprafata de 1.000 mp, iar unitatea din Ramnicu Valcea se intinde pe o suprafata de 1.500 mp si este cel mai mare din Romania.  Magazinul din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 850 mp si se afla situat in cadrul galeriei Kaufland din zona Dristor.

Cu cele cinci spatii comerciale deschise in acest trimestru, reteaua LEM’S atinge un numar 102 locatii si o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.

Dupa noua luni din acest an, afacerile LEM’S au ajuns la un rulaj de 153 de milioane de lei, cu o crestere putin peste 20 de procente, fata de aceeasi perioada din 2011. Trendul acestei cresteri se va pastra si in ultimul trimestru al anului.