Producatorul de vinuri Domeniile Ostrov vrea sa ajunga pe mesele a 800 de locatii HoReCa  in 2013, anuntand astfel o dublare a numarului actual. 

“Pe finalul acestui an si inceputul lui 2013 ne vom concentra pe promovarea in HoReCa a vinurilor Domeniilor Ostrov: Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Cabernet Sauvignon si Merlot. Pentru acelasi sector suntem pregatiti si cu o editie limitata de Merlot si Cabernet Sauvigon rose, avand in vedere ca pentru acest sortiment, lansat in 2011, am inregistrat o dublare a vanzarilor in 2012, fata de anul lansarii”, a declarat Constantin-Theodor Ilinca, directorul general al Domeniilor Ostrov.

Compania Ostrovit care opereaza brandul  estimeaza  pana la sfarsitul anului o cifra de afaceri de peste 3,5 milioane de euro si o crestere de 20% anul viitor.

In prezent podgoria Ostrov are un areal viticol de 1.300 de hectare si include centrele viticole Ostrov si Lipnita, judetul Constanta, situate pe malul drept al Dunarii, la granita Romaniei cu Bulgaria.